els nostres vins

Malvasia - Tanca els ulls

Aquest vi s’elabora de la finca “Camí de Puigpelat” una petita parcel·la situada a la vessant nord-est i just al costat del poble de Nulles. És una vinya força especial amb un sòl molt calcari i llimós. La vinya està rodejada per un petit bosc i diferents cultius de secà com avellaners, garrofers i ametllers.
En aquesta vinya la marinada és molt present i ens refresca la vinya durant tot l’estiu, de la mateixa manera que ens ajuda a mantenir una bona acidesa.

El vi Tanca els Ulls Malvasia és un vi alegre, molt expressiu, fresc, salí i elegant. Ens reflexa la varietat de la Malvasia però segueix expressant el “terrer” de Nulles 100% mediterrani. 

Característiques:

Varietat: 100% Malvasia
Collita: 2019
Producció: 6000 ampolles
Municipi: Nulles
Regió: Tarragona
Finca: Camí de Puigpelat
Hectàrees: 1 ha
Grau alcohòlic: 11%Vol
Sòl: Argil·localcari
Alitud: 200 metres

 

Cartoixà - Tanca els ulls

Verema manual i selecció del raïm a la vinya. Maceració pel·licular amb 20% de la rapa durant 20 dies. Sangrat i lleugera criança amb mares durant 6 mesos.

Aquest vi s’elabora únicament de la finca “Coster de Bellavista”, una vinya molt vella situada a la vesant nord de Nulles.

És una vinya força especial, situada al costat de una riera, això fa que tinguem un sòl plegat de còdol per tant tenim un terrer frescal i mineral. La vinya està envoltada per bosc típic mediterrani. Aquest vi és un reflexa pur d’aquesta parcel·la de Cartoixà, que ens aporta un vi salí, fresc, mineral amb tocs especiats i sobretot amb aromes de bosc mediterrani.

Caractrístiques:

Varietat: 100% Cartoixà de Marina (Xarel·lo vermell)
Collita: 2019
Producció: 2700 ampolles
Municipi: Nulles
Regió: Tarragona
Finca: Coster de Bellavista
Hectàrees: 1’5 ha
Grau alcohòlic: 11,5%Vol
Sòl: Argil·localcari i còdol
Altitud: 200 metres

 

Macabeu - Tanca els ulls


Collita i selecció manual del raïm a la vinya. Maceració pel·licular durant 7 dies. Fermentació i criança de 3  mesos 30% en àmfora  i 70% amb dipòsit d’inoxidable.

Aquest vi prové de les vinyes “Coster de les Bruixes” i “l’Alzina. Unes vinyes velles de més de 80 anys plantades per l’avi. Són vinyes envoltades de bosc de pi, alzina romaní, garric i diferents plantes aromàtiques que quedaran reflectides al vi.  La poca distància entre la vinya i el mar fa que la marinada entri constantment a la vinya ajudant a mantenir una bona acidesa, frescor i salinitat.

Aquest vi és el reflexa de dos vinyes velles de Macabeu i que transmet el paisatge del nostre poble. 

Característiques:

Varietat: 100% Macabeu
Collita: 2018
Producció: 3.000 ampolles
Municipi: Nulles
Regió: Tarragona
Finca: Coster de les Bruixes i Alzina
Hectàrees: 3 ha
Grau alcohòlic: 12,5%Vol
Sòl: Argil·localcari
Altitud: 200 metres