els nostres vins

Malvasia - Tanca els ulls

Aquest vi s’elabora de la finca “Camí de Puigpelat” una petita parcel·la situada a la vessant nord-est i just al costat del poble de Nulles. És una vinya força especial amb un sòl molt calcari i llimós. La vinya està rodejada per un petit bosc i diferents cultius de secà com avellaners, garrofers i ametllers.
En aquesta vinya la marinada és molt present i ens refresca la vinya durant tot l’estiu, de la mateixa manera que ens ajuda a mantenir una bona acidesa.

El vi Tanca els Ulls Malvasia és un vi alegre, molt expressiu, fresc, salí i elegant. Ens reflexa la varietat de la Malvasia però segueix expressant el “terrer” de Nulles 100% mediterrani. 

Característiques:

Varietat: 100% Malvasia
Collita: 2019
Producció: 6000 ampolles
Municipi: Nulles
Regió: Tarragona
Finca: Camí de Puigpelat
Hectàrees: 1 ha
Grau alcohòlic: 11%Vol
Sòl: Argil·localcari
Alitud: 200 metres

 

Cartoixà - Tanca els ulls

Verema manual i selecció del raïm a la vinya. Maceració pel·licular amb 20% de la rapa durant 20 dies. Sangrat i lleugera criança amb mares durant 6 mesos.

Aquest vi s’elabora únicament de la finca “Coster de Bellavista”, una vinya molt vella situada a la vesant nord de Nulles.

És una vinya força especial, situada al costat de una riera, això fa que tinguem un sòl plegat de còdol per tant tenim un terrer frescal i mineral. La vinya està envoltada per bosc típic mediterrani. Aquest vi és un reflexa pur d’aquesta parcel·la de Cartoixà, que ens aporta un vi salí, fresc, mineral amb tocs especiats i sobretot amb aromes de bosc mediterrani.

Caractrístiques:

Varietat: 100% Cartoixà de Marina (Xarel·lo vermell)
Collita: 2019
Producció: 2700 ampolles
Municipi: Nulles
Regió: Tarragona
Finca: Coster de Bellavista
Hectàrees: 1’5 ha
Grau alcohòlic: 11,5%Vol
Sòl: Argil·localcari i còdol
Altitud: 200 metres

 

Macabeu - Tanca els ulls


Collita i selecció manual del raïm a la vinya. Maceració pel·licular durant 7 dies. Fermentació i criança de 3  mesos 30% en àmfora  i 70% amb dipòsit d’inoxidable.

Aquest vi prové de les vinyes “Coster de les Bruixes” i “l’Alzina. Unes vinyes velles de més de 80 anys plantades per l’avi. Són vinyes envoltades de bosc de pi, alzina romaní, garric i diferents plantes aromàtiques que quedaran reflectides al vi.  La poca distància entre la vinya i el mar fa que la marinada entri constantment a la vinya ajudant a mantenir una bona acidesa, frescor i salinitat.

Aquest vi és el reflexa de dos vinyes velles de Macabeu i que transmet el paisatge del nostre poble. 

Característiques:

Varietat: 100% Macabeu
Collita: 2018
Producció: 3.000 ampolles
Municipi: Nulles
Regió: Tarragona
Finca: Coster de les Bruixes i Alzina
Hectàrees: 3 ha
Grau alcohòlic: 12,5%Vol
Sòl: Argil·localcari
Altitud: 200 metres

La Lleona - Tanca els ulls

 

Collita i selecció manual del raïm de la vinya. Maceració de 6 dies amb les pells i escorregut suau sense premsar. De fermentació lenta i criança de 4 mesos amb les mares.

Aquest vi s’elabora únicament de la finca “Camí del riu”, una vinya vella situada al costat del riu Gaià.  És una vinya molt especial, ja que la terra està formada per acumulació de sediments fluvials i per tant tenim un sòl molt fresc i mineral.  El microclima és fresc i salí ja que estem molt a prop del mar. El vi que obtenim d’aquesta vinya és elegant, fresc, salí, mineral i molt mediterrani. Un reflexa de la zona de la vessant del riu Gaià, un dels tresors més especials de la comarca de l’Alt Camp. 

                                                      Característiques:

Varietat: 100% Cartoixà de Marina
Collita: 2019
Producció: 2.000 ampolles
Municipi: Vilabella
Regió: Tarragona
Finca: Camí del Riu
Hectàrees: 1,5 ha
Grau alcohòlic: 11,5%Vol
Sòl: Calcari i sediments fluvials
Altitud: 200 metres