Condicions generals i política de privadesa

L’ ús del Web www.cellerdelcesc.cat implica una acceptació total de les condicions generals aquí exposades, sense perjudici d’aquelles particularitats que puguin  aplicar-se a alguns dels serveis concrets que s’ofereixen a través de la web.

www.cellerdelcesc.cat es reserva el dret a modificar en qualsevol moment, les presents condicions d´ús, així com qualsevol altra condició particular.

Propietat intel·lectual sobre els continguts de la pàgina Web.

 Tots els elements que s’inclouen en el lloc Web, així com la seva estructura, disseny i codi font de la mateixa, són titularitat de www.cellerdelcesc.cat i estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial.

Es prohibeix la reproduccció total o parcial dels continguts d’aquesta Web, així com la seva modificació i/o distribució, sense citar el seu origen o sol·licitar prèviament autorització.

www.cellerdelcesc.cat no assumirà cap responsabilitat derivada de l’ús per tercers del contingut de la Web i podrà exercir totes les accions civils o penals que correspongui en cas d’infracció dels drets per part de l’usuari.

 

LOPD(Ley Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal)

En compliment del disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (L.O.P.D.C.P), www.cellerdelcesc.cat li informa que les dades personals que ens siguin proporcionades seran incloses pel seu tractament en fitxers automatitzats, mantinguts sota la responsabilitat de www.cellerdelcesc.cat. La recollida i tractament de les dades tenen com a objectiu la prestació de serveis empresarials personalitzats, tot facilitant la gestió i tramitació de comanda.

www.cellerdelcesc.cat informa als seus usuaris que les dades personals no seran en  cap cas transferides a altres entitats o empreses, ja que el seu objecte principal es de la nostre empresa.

Així mateix, se l’informa que si ho desitja, pot exercir el seu dret previst a LOPDCP a l’Art 5 de la Llei, mitjançant un correu electrònic a cesc@cellerdelcesc.cat. Els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o donar-se da baixa seran tramitats sota la responsabilitat de www.cellerdelcesc.cat. En el correu cal indicar el seu nom complet , direcció de correu electrònic, el seu CIF o NIF i el tipus de dret que desitgi exercir, abans esmentats.

 

Confidencialitat

Qualsevol dada o informació que sigui enviada a www.cellerdelcesc.cat, qualsevol que sigui el seu format i suport, serà tractada amb absoluta confidencialitat.

www.cellerdelcesc.cat no utilitzarà sense la seva autorització prèvia ni farà partícips a tercers, qualsevol informació que li sigui proporcionada, o alguna reproducció parcial o total de la mateixa per qualsevol mitjà.

 

Modificacions

www.cellerdelcesc.cat es reserva el dret a modificar els terminis del present escrit sense previ avís. Es responsabilitat dels usuaris de consultar periòdicament la versió actualitzada de la web i les seves noves condicions.

Contacte

En qualsevol cas vostè es pot posar en contacte amb nosaltres per sol·licitar major informació o resoldre els seus dubtes del formulari de contacte o d’altres que es pugui trobar, mitjançant el correu electrònic cesc@cellerdelcesc.cat 

Quines dades personals recollim i per què.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hageu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Quins drets teniu sobre les vostres dades?

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hageu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

 Totes les formes de pagament a www.celledelcesc.cat són 100% segures. En el moment de formalitzar la compra pot escollir lliurement com pagar-la, triant un dels següents mètodes:

 

 

Transferència bancària

És important que indiqui en moment de fer la transferència el seu nom i número de comanda. Aquesta quedarà validada després de fer la transferència i l’enviament serà realitzat en breus.

El pagament ha de ser realitzat en EUROS i totes les possibles comissions de canvi de divisa o bancàries aniran a càrrec seu.

Poden enviar el comprovant de la transferència al nostre correu cesc@cellerdelcesc.cat però en qualsevol cas, la comanda no serà valida fins que no tinguem la confirmació bancària de la transferència.  

 

Targeta de crèdit, dèbit, VISA o MASTERCARD

El pagament amb targeta de crèdit o dèbit es realitza directament amb el TPV virtual de la nostra entitat bancària (La Caixa). Aquest mètode utilitza un servidor, el qual fa servir la tecnologia SSL (Secure Socked Layer), en el que tot l’intercanvi d’informació va xifrat.

En el moment de realitzar el pagament mitjançant el TPV, se sol·licitaran sempre les dades següents: el número de targeta, la data de caducitat i el codi de validació, per tal d’aportar  més seguretat en la transacció.

Recordar que tota transacció amb la nostra e-commerce és 100% segura.

És necessària una clau personal exclusiva per realitzar pagaments via Internet, la qual és facilitada per la seva entitat bancària. 

 Paypal

Paypal és un dels mètodes de pagament per Internet més segurs, fàcils i ràpids. Per poder-se registrar ha d’entrar a http://www.paypal.com i omplir el formulari. La creació del compte és totalment gratuïta. Més informació al lloc web anteriorment escrit. 

Devolucions

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini màxim de 14 dies naturals, a comptar a partir de la data d’entrega, per retornar el producte.

L’enviament del producte retornat corre a càrrec del client, us podeu posar en contacte amb nosaltres per oferir-vos un preu especial en la recollida. En cas de canvi, el següent enviament es farà amb càrrec de transport addicional

A més, ens hauríeu de fer arribar un correu a cesc@cellerdelcesc.cat anunciant-nos el retorn/canvi.

En rebre’l, observarem si el producte està correcte.

 

 Preu i pagament

El preu dels productes o serveis serà el que estigui publicat en cada moment a la nostra botiga virtual, excepte en cas d’error justificable. Si descobríssim un error en el preu d’algun dels productes o serveis que ha comprat, li informarem el més aviat possible i li donarem l’opció de reconfirmar la seva comanda al preu correcte o bé anul·lar-la. Sinó aconseguim posar-nos en contacte amb vostè, la comanda es considerarà cancel·lada i se li reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades. No estarem obligats a subministrar-li cap producte o servei al preu inferior incorrecte (fins i tot encara que li haguem enviat la Confirmació de Comanda) si l’error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per vostè com a preu incorrecte.