Varietat:
100% Macabeu
Collita: 2017
Producció: 3.000 ampolles
Municipi: Nulles
Regió: Tarragona
Finca: Coster de les Bruixes
Hectàrees: 1’5 ha
Grau alcohòlic: 12,5%Vol
Sòl: Argil·localcari
Altura: 200 msnm 
a 12 Km del Mediterrani.

Elaboració:

Collita i selecció manual del raïm a la vinya. Maceració amb pell amb inoxidable durant 7 dies. Fermentació i criança de 6 mesos 50% en àmfora de fang i 50% amb dipòsit d’inoxidable.

Descripció:

La poca distància entre la vinya i el mar fa que la marinada entri constantment a la vinya ajudant a mantenir una bona acidesa i aportant un caràcter mediterrani. El sòl argil·localcari li aporta un punt terròs i estructurat. La fermentació i la criança en àmfora li aporta equilibri, profunditat i un punt salvatge.